Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Certàmens

El 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona canvia de dates

El 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona canvia de dates
bonart barcelona - 15/01/14

El Comitè Organitzador del 32 Saló Internacional del Còmic de Barcelona ha decidit que el certamen se celebri del dijous 15 al diumenge 18 de maig, enlloc del 8 a l’11 de maig com estava previst inicialment. El Saló tindrà lloc als Palaus 1 i 2 de Fira Barcelona Montjuïc.

La coincidència d’aquestes dates amb la celebració del Gran Premi de F1 d’Espanya, que tindrà lloc a Montmeló del 9 a l’11 de maig, provoca que les places hoteleres i d’hostalatge a Barcelona tinguin una alta ocupació en aquelles dates a més de patir un significatiu augment en les tarifes, situació que també afecta als vols i altres mitjans de transport.

L’organització del certamen, pensant en la comoditat i en els costos per als visitants, expositors i convidats, ha decidit retardar una setmana la seva celebració, que així no coincideix amb cap altra gran esdeveniment  a la ciutat que alteri l’oferta habitual d’allotjament i viatges. A més, les dates del dijous 15 al diumenge 18 de maig estan dins del període lectiu, no coincideixen amb cap pont que buidi les grans ciutats a més de ser el primer gran festival cultural i lúdic de la ciutat en primavera.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Eude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal