Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Foto Colectania presenta "The Bikeriders" i "Uptown" del fotògraf Danny Lyon

Foto Colectania presenta \
bonart barcelona - 17/01/14

El 24 de gener la Fundació Foto Colectania de Barcelona presenta “The Bikeriders” i “Uptown”, dues de les sèries més importants del fotògraf americà Danny Lyon. Després d'exhibir la seva primera sèrie emblemàtica “Conversations with the Dead”, la Fundació Foto Colectania vol seguir amb el propòsit d'apropar al públic la magistral obra d'aquest autor, ambdues també procedents de la col·lecció Martin Z. Margulies. La mostra es podrà visitar fins al 17 d'abril de 2014. 

“The Bikeriders” és el primer gran treball de Danny Lyon i mostra la convivència de l'autor amb els moteros del mig oest americà. Amb la sèrie fotogràfica “Uptown”, l'autor reflecteix la vida diària del barri d'immigrants en el nord de Chicago. Danny Lió està considerat com un dels més influents i originals fotògrafs documentals del segle XX i les seves imatges destaquen per la implicació que va demostrar amb les comunitats a les quals va fotografiar als Estats Units.

Les obres d'aquesta exposició pertanyen a la col·lecció de Martin Z. Margulies, que ha reunit durant els últims 30 anys una de les grans col·leccions d'art contemporani del món. La seva fundació sense ànim de lucre i la Fundació Foto Colectania col·laboren amb l'objectiu de presentar al públic una àmplia sèrie de projectes relacionats amb la fotografia, com l'exposició “Chema Madoz, fotografies de la Fundació Foto Colectania” que es pot visitar, fins al 26 d'abril, a la ciutat de Miami. 

banner-oro-180x180-geneBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90