banner-elscatala-817x88px
Mark Bradford inaugura la nova seu de Hauser i Wirth de Menorca

Notícies

Mark Bradford inaugura la nova seu de Hauser i Wirth de Menorca

bonart menorca - 04/08/21
LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Des del 19 de juliol es pot visitar l'exposició de Mark Bradford 'Masses and Movements' que és l'encarregada d'inaugurar la nova seu de Hauser & Wirth a l'Illa del Rei, al port de Maó a Menorca.
En aquesta primera mostra individual de Bradford a Espanya, l'artista presenta una instal·lació d'escultures de globus terraqüis, dues pintures murals concebudes expressament per a l'espai de la galeria i una sèrie de llenços de nova creació basats en un mapamundi del segle XVI, considerat el primer a portar impresa la denominació 'Amèrica'. 'Masses and Movements', que ha obert les portes al públic el 19 de juliol, ocuparà gran part de l'espai expositiu de la galeria. La mostra presenta a més un nou projecte de compromís social en què Bradford col·labora per portar la formació artística a comunitats immigrants i una instal·lació que emfatitza la crisi migratòria global. Donant continuïtat a la investigació sobre sistemes opressors que l'artista du a terme des dels inicis de la seva carrera, l'exposició incorpora obres de gran riquesa formal i complexitat al·legòrica, que corroboren la importància de l'abstracció per entendre el món que habitem, així com la posició de rellevància de l'artista entre els creadors més destacats del moment.
Segons Bradford "el tancament de negocis, escoles i fronteres que hem viscut el 2020 ens ha fet a tots conscients del poder de les línies que marquen els nostres mapes. Pensem que els mapes hi són per reforçar la nostra sensació de seguretat, però és sorprenent la rapidesa amb què ha canviat aquesta concepció".

A la imatge, vista aèria de la nova seu de Hauser i Wirth.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022