FCC-Segell-banner4
\'Llum del món\' a la Canónica de Santa Maria

Exposicions

'Llum del món' a la Canónica de Santa Maria

bonart vilabertran - 04/08/21
q2w-MKl4Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Del 23 de juliol al 26 de setembre es pot visitar a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran l’exposició “Llum del món” que, amb el comissariat de Carme Sais, aplega els projectes Speculum caducis de Rosa Tharrats i Oh Be A Fine Girl, Kiss Me! de Regina Giménez.

Organitzat a quatre mans entre el Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona i l’Agencia Catalana de Patrimoni de Catalunya, Diàlegs: pintura, música i patrimoni és un cicle d’estiu que fa set anys uneix aquests tres puntals de la cultura a la canònica de Santa Maria de Vilabertran coincidint amb el festival Schubertíada.

Els treballs que presenten les dues artistes tenen en comú l’interès per la natura, i en concret, per la llum, així com el treball per projectes des de la pintura, la conceptualització dels temes i la manifesta voluntat de fonamentar-los establint vincles amb el coneixement humanista i el científic, a banda de posicionar-se, ambdues, en el respecte pel medi ambient, tal i com veiem en la utilització de materials naturals amb que elaboren les seves obres.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021