0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

L’exposició dedicada a Roser Capdevila ha rebut prop de 100.000 visitants

L’exposició dedicada a Roser Capdevila ha rebut prop de 100.000 visitants
bonart barcelona - 27/01/14

Prop de 100.000 persones ja han visitat l’exposició “Llapis i ...acció! Roser Capdevila dibuixa” d’ençà que es va obrir al públic el 8 d’octubre del 2013 a la primera planta del Palau Robert.

Una afluència de públic, amb presència destacada d’escoles i famílies amb nens, que demostra l’interès que ha desvetllat aquesta mostra sobre una de les grans il·lustradores catalanes, que ha aconseguit un ampli reconeixement tant a Catalunya i a Espanya com a la resta del món.

Les persones que volen optar per les visites guiades a l’exposició poden fer-ho els dissabtes i els diumenges a les 11.30 i a les 12.45 hores. Una oportunitat excel·lent perquè nens i famílies descobreixin una Roser Capdevila que va més enllà de les mundialment conegudes Tres Bessones.

 Els centres escolars que programen la visita pel seu compte durant els dies feiners poden consultar o imprimir el dossier que es pot trobar al web del Palau Robert (http://bit.ly/1cLfvPm)

També cal recordar la promoció del Facebook del Palau Robert que ofereix a cinc famílies la possibilitat de fer una visita guiada a l’exposició amb Roser Capdevila el dissabte 8 de febrer. Hi poden participar les persones que es facin fans de  Facebook i les que ja en són. (https://www.facebook.com/PalauRobert?v=wall)

El Club Super3 de Televisió de Catalunya ha col·laborat en la difusió de l’exposició al butlletí, web i també fent-ne promoció al Canal Super3. Tots els súpers que presenten el carnet reben com a obsequi un retallable del personatge Patufet, dibuixat per la il·lustradora.

 

 

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90