banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Il·lustradors espanyols a la sala Spanien-Kultur Kustraum

Il·lustradors espanyols a la sala Spanien-Kultur Kustraum
bonart berlín - 27/01/14

L'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) s'encarregarà de difondre l'obra d'alguns dels més importants il·lustradors espanyols contemporanis a tot el món a través de l'exposició “Il·lustradors Espanyols. #the_color_of_optimism” comissariada per Mario Suárez. La primera parada de la mostra itinerant serà Berlín. La sala d'exposicions Spanien-Kultur Kustraum del carrer Lichtensteinallee, 1 de Berlín presenta del 5 de desembre del 203 al 7 de febrer aquesta exposició formada per 67 obres pertanyents a 28 artistes. Els il·lustradors que componen la mostra són Ricardo Cavolo, Carla Fuentes, Aitor Saraiba, Iván Solbes, Gabriel Moreno, Javier Jubera, Conrad Roset, Paula Bonet, Eva Solano, César Fernández Arias, Paco Roca, Marta Altés, Robert Tirat, María Pascual, Sean Mackaoui, Violeta Lópiz, Óscar de l'Amo, Silvia Prada, Santiago Morilla, Luis Úrculo, Óscar Giménez, Noemí Villamuza, Sonia Polit, Merino, Mikel Casal, Anaven Barrenetxea, Raúl Allen, María Simavilla.

“Il·lustradors Espanyols. #the_color_of_optimism” vol donar a conèixer una generació de joves artistes globals els treballs dels quals són habituals en publicacions nacionals i internacionals tan prestigioses com l'International Herald Tribune, Sunday Estafis, Wall Street Journal, El País, ABC, Wallpaper, The Newyorker, Sport Illustrated, Harper’s Bazaar, Rolling Stone i Playboy; i són requerits per marques comercials com Zara, Kling, Uniqlo, Onitsuka Tiger, Nike o Pull&Bear. A més, publiquen amb algunes de les millors editorials i exposen en galeries i museus. Una generació d'il·lustradors, que a diferència de les anteriors, compta amb el suport i la difusió a escala mundial que proporciona internet a les seves obres.

Mario Suárez (Madrid, 1978), comissari, gestor cultural i periodista especialitzat en art i tendències. S'ha encarregat de la producció i la coordinació de l'àrea d'Art en l'última edició de MULAFEST, festival de Tendències Urbanes de Madrid (IFEMA). El seu treball com a comissari i gestor cultural se centra també en la seva labor com a soci fundador de Gunter Gallery. És autor dels llibres editats amb Lunwerg: 'Il·lustradors Espanyols', 'Cuina Indie', 'Els noms essencials de l'art urbà i del grafiti espanyol' i 'Cuina Pop'. 

A la imatge, "Dona Icerberg" de Paula Bonet.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90