Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

Alfredo Gavín, nomenat vocal de la Comissió Assessora de Museus d'Aragó

Alfredo Gavín, nomenat vocal de la Comissió Assessora de Museus d\'Aragó
bonart sabiñánigo - 28/01/14

El Govern d'Aragó ha designat a Alfredo Gavín com a nou membre de la Comissió Assessora de Museus. Gavín està vinculat al Museu de Dibuix del Castell de Larrés des de l'any 1986, i és el seu director des de l'any 2007. És vocal de la junta de “Amics de Serrablo” i membre del Patronat del Museu de Serrablo. 


Alfredo Gavín té una àmplia experiència i formació museística. Ha estat el comissari de més de 30 exposicions per a diverses institucions, com el Govern d'Aragó, ajuntaments i associacions, així ponent en congressos i conferències. Ha cursat el postgrau sobre “Manifestacions culturals, museus i exposicions científiques, màrqueting i comunicació” en la Universitat de València, i “Disseny, organització i gestió integral d'exposicions” a la Universitat Europea Miguel de Cervantes. Ha cursat també “Didàctiques en Museus”, “Auxiliar de museus”, “Manteniment d'edificis històrics” i “Embalatge i transport d'obres d'art”, entre moltes altres iniciatives d'especialització, inclosa la d'incorporació del Museu de Dibuix “Julio Gavín-Castillo de Larrés” al sistema DOMUS.


Segons la Llei de Museus d'Aragó, la Comissió Assessora de Museus és l'òrgan tècnic consultiu en matèria de museus. Les seves funcions són assessorar, dictaminar i elaborar informes sobre les qüestions relatives a l'organització i coordinació dels museus que li siguin encomanades pel Departament competent. 

4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29novRevistes_Banner_300x250

Et poden
Interessar
...