Expo Josep Coll 2022 baner
Marta Juan Martorell exposa \

Exposicions

Marta Juan Martorell exposa "Mal d'arxius" al CCA Espai

bonart andratx - 04/02/14
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Eude, generic

Dins del marc del “Programa Noves Presències” del Consell de Mallorca, el CCA Espai d’Andratx presenta la nova exposició de l'artista mallorquina Marta Juan Martorell (Mallorca, 1980), Mal d’arxius. La mostra acollirà les sèries d'obres realitzades durant els dos últims anys, a més d'algunes obres creades específicament per a aquesta exposició, com el mural basat en els seus llibres d'artista (“Diari-Ideari”). Es podrà visitar del 13 de febrer al 30 de març del 2014.


La gran varietat de tècniques, materials i formats emprats, no fan sinó demostrar l'ampli ventall tècnic que maneja l'artista a l'hora de treballar. Partint del concepte de palimpsest (manuscrit, la superfície del qual conserva les petjades d'una altra escriptura anterior) i utilitzant la tècnica del collage, l'artista juxtaposa sobre la superfície de l'obra diferents fotografies, dibuixos, pintures, etc. D'aquesta manera crea un diari visual amb fragments de llocs, records, viatges o colors que s'assemblen al paisatge urbà en el qual les parets de les ciutats es converteixen en autèntics palimpsestos moderns en els quals es barregen grafitis, cartells de publicitat, etc.


Marta Juan Martorell es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona (2004) on també va cursar els seus estudis de Doctorat en Belles arts (2006). “Mal d’Arxius” és la seva primera exposició individual en una galeria comercial, però la seva obra ja ha participat en altres exposicions col·lectives nacionals i internacionals. Entre les quals destaquen: Beques Fundació Guasch Coranty, en el Centre d’Art Santa Mónica de Barcelona (2008); Scooping Video, mostrada a Tarragona i a Berlín (2006); ytengolacertezadequemeestádiciendoalgo, a Sala d’Estar de Barcelona (2004); Mestissos, en Ses Voltes de Palma de Mallorca (2004), entre d’altres.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito