BannerFCC_Bonart
Inici del cicle de visites guiades a l\'exposició de Català-Roca al Museu Morera

Notícies

Inici del cicle de visites guiades a l'exposició de Català-Roca al Museu Morera

bonart lleida - 14/02/14
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)Banner_180x180

El dia 16 de febrer, a les 12:00 hores, tindrà lloc al Museu d'Art Jaume Morera de Lleida l'inici del cicle de visites guiades que sota el títol Tres visions sobre Català-Roca el museu ofereix dins del programa d'activitats paral·leles de l'exposició “Català-Roca. Retrats”. Aquest cicle proposa que tres fotògrafs de diferents generacions relacionats amb el gènere del retrat comparteixin amb el públic la seva visió sobre l’obra retratística de Català-Roca. La primer visita guiada anirà a càrrec de la fotògrafa lleidatana Susana Martínez (http://www.susanam.com/), una de les millors fotògrafes de Lleida i la persona responsable del l'únic espai expositiu d'art de Lleida dedicat en exclusiva a la fotografia: la Sala enArt photo&co.


L'activitat es gratuïta, oberta a tot el públic en general i no es necessari fer cap reserva prèvia. Les properes visites aniran a càrrec de Joan Vicent Cantó (16 de març) i Toni Prim (27 d’abril).


A la imatge, "Salvador Dalí al seu estudi. Portlligat", 1952. Català-Roca. Fons fotogràfic F. Català-Roca. Ariu fotogràfic del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Et poden
Interessar
...