BannerFCC_Bonart
Exposició i subhasta d\'art urbà a SAU

Mercat de l'art

Exposició i subhasta d'art urbà a SAU

bonart madrid - 14/02/14
Nial nou-180x178Banner-Tina-180x180px_v1-cat

La primera subhasta d'art urbà a Espanya arriba a Madrid, organitzada per PAC Plataforma d'Art Contemporani i Beyond Arting, amb la col·laboració d'IAM Ink and Movement se celebrarà el 23 de febrer al carrer Principe de Vergara, 46 de Madrid. Una exposició d'una vintena d'artistes urbans que finalitzarà amb la subhasta de les seves obres. ?Dins de la gran setmana de l'art contemporani a Espanya (aquest any del 17 al 23 de febrer), en la qual coincideixen a Madrid diverses fires com a ARC, JustMad i ArtMadrid i un gran nombre d'exposicions i esdeveniments culturals; destaca com any rere any falta una major representació de l'Art Urbà. Aquesta manca en un període dedicat a l'art contemporani ens porta a intentar suplir aquest buit amb un projecte dedicat al treball dels artistes urbans.


L'auge de l'Art Urbà al Mercat de l'Art ha sofert un increment  i en pocs anys hem vist com les seves obres s'han traslladat del carrer a les galeries, centres d'art i museus.


SAU Subhasta Art Urbà és un projecte d'un dia de durada que estarà dividit en dues parts: exposició d'obres d'art urbà i la posterior subhasta d'aquestes obres. La sala d'exposició i subhasta obrirà les seves portes a les 12: 00h per poder visitar les obres que seran subhastades a partir de les 18:00h en el mateix lloc. Cada obra subhastada tindrà un preu mínim de sortida que marcarà la primera licitació.


Alguns dels artistes participants a SAU Subhasta Art Urbà són 3ttman, Anna Taratiel, Borondo, Dems333, DosJotas, I1000, Kaufman, Nano4814, Noaz, Nuria Mora, Okuda, Rallito X, Rosh, Sabek, Sen 2 Figueroa, Suso33...


 

Et poden
Interessar
...