banner-elscatala-817x88px
Zapata guanya el JustMag Premi Jove i Topolovac el Premi Art Fairs

Certàmens

Zapata guanya el JustMag Premi Jove i Topolovac el Premi Art Fairs

bonart madrid - 22/02/14
180x180BanerVictor04

L'artista boliviana Liliana Zapata ha guanyat el JustMag Premi Jove i Philip Topolovac s'ha adjudicat el Prei Arts Fairs, convocats amb motiu de la fira Just Mad 5.


JustMad 5 manté el seu compromís de suport a la creació amb premis dedicats als quals ho tenen més difícil, els artistes joves i emergents, encara en períodes de crisis, on trobar patrocini i finançament és més complicat que mai. Aquest és el motiu del Premi Art Fairs que ha recaigut en Philip Topolovac, de la galeria berlinesa Invalidin 1, amb una dotació de 2.000 euros, i del JustMag Premi Jove, fet realitat gràcies a la inapreciable col·laboració de l'empresa Mustang i la Mjustang Art Gallery d’Alacant. Es convoca per tercer any i té una dotació de 4.000 euros per a la compra d'obra de l'artista Liliana Zapata que ve de Nube Gallery, Santa Creu de la Serra, Bolívia. 


El JustMag, també ofereix la possibilitat d'exposar a la Sala Mag al llarg del 2015. El jurat ha estat format per Guillermo Espinosa, director de JustMad5, Andrea Pacheco, comissària del programa “Just Residence” i Juan Fuster, director de Mustang Art Gallery. S'han seleccionat i esmentat també altres quatre artistes pel seu interessant treball: Ian Welter, de la galeria Louis 21 de Palma de Mallorca, Julia Panades, de la Fran Reus també de Palma de Mallorca, Theo Signo, de la galeria Javier Silva de Valladolid, i Dalila Gonçalves de Kubikgallery de Porto.


En la tercera edició del Premi Art Fairs, dotat de 2.000 euros, amb la presència del jurat compost pels artistes Joan Morey, Mateo Vaig matar i Sandra Gamarra, s'ha fallat a favor de l’artista Philip Topolovac, presentat per la Galeria Invalidin 1 de Berlín.  

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-