canal-mnactec-1280-150

Exposicions

L’exposició 'La Movida. Crònica d'una agitació. 1978-1988' a Foto Colectania

L’exposició \'La Movida. Crònica d\'una agitació. 1978-1988\' a Foto Colectania
bonart barcelona - 30/09/19

La Fundació Foto Colectania, gràcies a la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell, inaugurarà el proper 17 d’ octubre l’ exposició ‘La Movida. Crònica d’una agitació. 1978-1988’, comissariada per Antoine de Beaupré, Pepe Font de Mora,  Irene de Mendoza i coproduïda per Foto Colectania i Les Rencontres d’ Arles. Les obres de l’exposició pertanyen als mateixos fotògrafs i a la col·lecció Adolfo Autric.

Alberto García-AlixOuka LeelePablo Pérez-Mínguez i Miguel Trillo van formar part de La Movida, van conviure i es van trobar en ambients molt diversos, però el més excepcional és que cadascú la va viure i la va fotografiar amb una energia irrepetible, apropant-se des de pols radicalment diferents.

L’exposició presenta una polifacètica mirada sobre aquest moviment, en la que es podran contemplar extraordinàries fotografies d’època de tots els autors, autèntiques joies com les còpies d’època de García-Alix, els originals acolorits d’ Ouka Leele, o els cibachromes de Pérez-Mínguez i Miguel Trillo. A més, la mostra inclou una selecció de materials com vinils, fanzines o cartells, així como una projecció d’ actuacions musicals, que complementen els universos fotogràfics dels fotògrafs amb altres àmbits als quals es van vincular, com ara la música o el cinema.  

A la imatge, una de les fotografies de la mostra.

JP_Bonart-180x180-Online_Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88