banner-elscatala-817x88px
Bombon Projects, a la Sunday Art Fair

Notícies

Bombon Projects, a la Sunday Art Fair

bonart londres - 30/09/19
Baner_HaPicasso_Bonart_360x3562Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat

Bombon Projects participa a la Sunday Art Fair de Londres del 3 al 6 d'octubre de 2019 amb obres dels artistes Anna Dot i Bernat Daviu.


Bombon presenta un projecte d’Anna Dot i Bernat Daviu centrat en l’aspecte performatiu de les seves pràctiques. Els dos artistes sovint treballen amb el rendiment, la majoria de les vegades a través d’altres persones. Els col·laboradors o fins i tot el públic poden estar pendents d’això o no. En aquesta ocasió hem convidat els artistes a fer una proposta concreta.

Els treballs presentats a la fira conviden el públic a activar-los. La cabina és una actuació invisible, manipulativa, sura a l’aire i ens guia cegament.

El teló d'Anna Dot no ens permet veure tot l'espai mentre ens declara amor etern. Com moltes de les seves obres, les intervencions de Dot gairebé no es noten al principi; a través dels moviments de l'espectador al seu voltant apareixen. També mostrarà una sèrie d’imatges de plantes amb text. Aquests són el resultat d’un experiment de plantes cubistes per traduir automàticament les plantes del rus a l’anglès. L’experimentació de Dot amb la traducció sovint desdibuixa la línia entre realitat i ficció per crear imaginaris inquietants.

A les noves pintures de Bernat Daviu, la presència del que hi ha al voltant es recull a través d’ombres i miralls; sovint és més important els elements que envolten l'obra que no pas l'obra en si. A les pintures Krabb continua inquietant i desafiant la línia fina de l’horitzó mitjançant la forma icònica d’un mirall Ikea discontinu, actualment obsolet i poc de moda. Daviu també presentarà les seves pintures d’ombra, que mostren la presència subtil d’elements que no estan destinats a estar a la superfície del llenç.


A la imatge, Anna Dot, "Siskin o l’estudi especulatiu d’un possible llenguatge de plantes", 2018.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68