1280x150CAT

Exposicions

Joieria Contemporània en paper, a la Galeria Context

Joieria Contemporània en paper, a la Galeria Context
bonart barcelona - 30/09/19
La Galeria Context presenta del 2 al 31 d'octubre de 2019 la mostra Eloqüència del paper, comissariada pel dissenyador Luis Acosta.

La mostra reuneix una col·lecció de Joieria Internacional Contemporània en la qual participen 24 dissenyadors: Adriana Del Duca, Alessandra Fabre Repetto, Elvira Cibotti, Elysha Roberts, Evgenia Zoidaki, Fanni Király, Felix Fiore, Francine Schloeth, Fumiko Nakajima, Ioli Livada, Iro Kaskani, Krisztina Rigó, María Carelli, María Eugenia Ramos, María Gracia Salinas, Miriam Andraus Pappalardo, Noémi Gera, Patricia Álvarez, Patricia Eve Mogni, Patricia Trigub, Paula Botto Fiora, Valeria Poblete, Verde Alfieri, Yolanda Sucre.

Sovint, el paper es classifica com un material efímer per la seva lleugeresa. Massa fràgil, massa fort, potser, per portar l'art inscrit en ell mateix. No obstant això, el paper és conscient de la seva pròpia materialitat, estimulant als creadors a reclamar la seva delicada superfície com a mitjà d'expressió.

Arrugat, doblegat, tenyit, o cosit, el paper estimula la nostra curiositat i facilita la nostra pròpia inspiració. Encara que simple, pla, i assequible, es magnifica, es realça, i es transforma amb l'abundància i la moderació dels que ho manipulen. Hi ha altres materials que, de vegades, se'ls confon amb paper i en aquesta mostra també se'ls dóna lloc. Es pretén anar més enllà del llenguatge del paper.

Eloqüència del paper s'enmarca dins de Joya 2019, Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona

A la imatge, "Anell 3", Krisztina Rigó.
Visites Palau Moja_180x180WhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18

Et poden
Interessar
...