BannerFCC_Bonart

Convocatòries

Primer concurs fotogràfic dels carnavals gironins a les xarxes socials

Primer concurs fotogràfic dels carnavals gironins a les xarxes socials
FM_Bonart-180x180px-OnlineLa-Galeria-201602-recurs
bonart - girona - 27/02/14

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona organitza el primer concurs fotogràfic dels carnavals de la demarcació de Girona a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram. El concurs, que s’inicia el 24 febrer i acaba el 24 de març, té per objectiu impulsar la difusió de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona per mitjà d’aquest esdeveniment festiu.


A part de la difusió de l’esdeveniment, també vol servir per crear continguts a les xarxes socials de la destinació, estimular la participació dels usuaris, incrementar el nombre de seguidors als diferents perfils i donar visibilitat a les entitats i empreses que participen en la campanya mitjançant la menció dels seus perfils a les xarxes socials.


Les fotografies que facin els participants del concurs relacionades amb els diferents carnavals que tenen lloc a les poblacions i ciutats gironines s’han de publicar a l’aplicació Facebook de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, o etiquetar amb @costabrava i #CarnavalCostaBrava als perfils de Twitter  i Instagram de la destinació.


Els participants poden publicar un nombre il·limitat de fotografies dins del termini establert de la campanya. A partir del 25 de març s’anunciaran els guanyadors del concurs a les xarxes socials, i es lliuraran cinquanta-vuit premis entre els guanyadors, que consistiran en allotjaments, àpats i activitats ofertes per les entitats de promoció i empreses turístiques gironines.

Et poden
Interessar
...