BONART-817x68px-Màscara
Diada modernista al MATBC

Notícies

Diada modernista al MATBC

Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356pxthumbnail_Artepoli 2018
Cardedeu recrea el final de l’estiueig, amb activitats al carrer, un itinerari guiat acompanyat de petites escenificacions teatrals pels jardins i les cases d’estiueig de finals del segle XIX i principis del XX. Una oportunitat per a participar, viure i reviure l’experiència de l’estiueig de principis del segle XX amb propostes per a totes les edats.

Les activitats començaran dissabte 5 d’octubre al matí amb la visita d’un original tren de vapor que circularà per Cardedeu i estarà conduit per dos excèntrics personatges que animaran als vianants a conèixer històries d’abans.

A la tarda, a partir de les 18h, tindrà lloc la ja tradicional fontada d’estiuejants amb un passeig des del Museu fins al Parc dels Pinetons amb acompanyament d’orquestrina modernista de la mà d’Aires del Montseny. Un cop al Parc els participants podran participar d’activitats per a tota la família com jocs gegants, jocs d’abans i berenar de llonguet amb xocolata per a tots els participants.

A més, la jove companya d’Artescena Social, representarà un fragment de Comedia dell Arte.

Diumenge 6 d’octubreal llarg de tot el matí, la plaça de Sant Joan farà un viatge en el temps per omplir-se de paradetes d’artistes, artesans i danses d’abans amb vermut modernista com a final de festa

I un any mes, des del Museu, s’iniciarà un itinerari teatralitzat (Artescena) per els carrers de Cardedeu per a conèixer l’arquitectura de Manel Joaquim Raspall així com vivien les famílies estiuejants, el final de l’estiueig a Cardedeu.

Et poden
Interessar
...