Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

L’Arts Santa Mònica inaugura l’exposició ‘Mosca de ball’ sobre Sol Picó

L’Arts Santa Mònica inaugura l’exposició ‘Mosca de ball’ sobre Sol Picó
bonart barcelona - 02/10/19

L’exposició Mosca de ball s’inaugurarà el 3 d’octubre amb un acte festiu en el qual es presentarà també la setena edició de Choreoscope, el Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona, i el documental Amb el cor al genoll, de la directora Susanna Barranco i la ballarina Sol Picó.

El documental retrata la vida i la trajectòria de la ballarina Sol Picó, guanyadora de 10 Premis Max de les Arts Escèniques, així com del Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya el 2004 i el Premio Nacional de Danza 2016, atorgat pel Ministeri de Cultura.

L’exposició està formada per fotogrames extrets de tot el material de rodatge del documental i està dividida en diferents eixos temàtics: la quotidianitat, el retrat de la companyia i els assajos i, finalment, fotografies d’alguns dels espectacles com One hit wonder, on recrea algunes de les escenes més icòniques de la seva carrera, Dancing with frogs o We women. Més enllà de l’estil de la Sol, fet de moviments bruscos i trencats, tots els espectacles provenen d’una mateixa essència. Aquest projecte reivindica la dona i la Sol com a pionera d’una generació de dones artistes i ballarines, reivindica el cos de la dona amb totes les seves formes, moviments i dolors i celebra, per sobre de tot, l’art fet per dones.

A la imatge, Sol Picó.
Baner-generic-180x180_La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal