Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

La Fundació Bancaixa presenta l’exposició “Estudi d’Estudis”

La Fundació Bancaixa presenta l’exposició “Estudi d’Estudis”
bonart valència - 14/03/14

La Fundació Bancaixa presenta l'exposició Estudi d’Estudis, una nova proposta cultural que podrà veure al Centre Cultural Bancaixa fins al 8 de juny i que completa la mostra Estudis d'art. L'exposició, comisariada també per l'escriptor i articulista Martí Domínguez i pel fotògraf Jesús Císcar, ofereix al públic una selecció de 38 obres que reflecteixen la interpretació que els artistes valencians presents en Estudis d'art han realitzat, expressament per a aquest projecte, dels seus propis tallers creatius. 

Els esbossos representen una visió inèdita i en primera persona de l'espai de treball de cada artista, una mirada que completa la interpretació literària i fotogràfica que recull la mostra Estudis d'art sobre la relació entre l'artista, la seva obra i el seu taller. La nòmina de creadors que s'han llançat a plasmar en les seves obres el seu taller està integrada per: Uiso Alemany, Ximo Va amistar, Rafael Armengol, Nassio Bayarri, Manuel Boix, Carmen Calvo, Amparo Carbonell, Joan Cardells, Joan Castejón, Vicent Castellà, Vicente Colom, Javier Xapa, Josep Díaz Azorín, Josep Esteve Adam, Carolina Ferrer, Fuencisla Francès, Juan el Genovés, Marusela Granell, Artur Heras, Rafael Martí Cinquè, Xisco Mensua, Antoni Miró, José María Molina Ciges, Francisca Mompó, Monjalés, Eva Mus, Miquel Navarro, Vicente Peris, Adrià Pina, Willy Ramos, Josep Sanleón, Sebastián Nicolau, Encarna Sepúlveda, Horaci Silva, Jordi Teixidor, Rosa Torres, Aurora Valero i José María Yturralde.

Els esbossos, realitzats entre 2013 i 2014, s'exposen per primera vegada al públic i estan elaborats amb tot tipus de tècniques: oli, infografia, collage, acrílic, aquarel·la, paper, llapis, tinta, fotografia i tècnica mixta. La visió en primera persona de l'espai de treball aporta noves claus per aprofundir en aquests tallers i suposa un acostament en exclusiva al refugi, a l'univers més íntim dels artistes. En aquesta nova exposició, la relació entre l'artista i el seu taller es presenta directament al públic a través de la pròpia mirada dels artistes, descobrint racons i detalls en els quals s'inspiren per elaborar els seus treballs.

Els esbossos, al costat de les fotografies i els textos que conformen l'exposició Estudis d'art, es recullen en el catàleg editat amb motiu de l'exposició. El llibre, publicat en castellà i en valencià, es pot adquirir en la tenda del Centre Cultural Bancaixa.

L'exposició Estudi d’Estudis pot visitar-se en el Centre Cultural Bancaixa de València (Plaça de Tetuán, 23). Tota la informació sobre la mostra es pot consultar en la web www.fundacionbancaja.es 

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90