FCC-Segell-banner4
El MNAT inicia dos nous programes: ‘Vine al Museu en família’ i ‘Itineraris pel MNAT’

Notícies

El MNAT inicia dos nous programes: ‘Vine al Museu en família’ i ‘Itineraris pel MNAT’

bonart tarragona - 02/10/19
banner web TA22_bonart_180x180Banner-Flama-180x180px_v1-esp

Aquesta tardor, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) amplia la seva oferta de serveis, i ho fa de la mà de dos programes ben diferents. El primer, Vine al Museu en família!, està adreçat a totes aquelles famílies que vulguin passar una estona interessant i divertida al voltant del nostre patrimoni i la nostra història. Els participants podran experimentar de primera mà com eren i com vivien els habitants a Tàrraco a través dels elements conservats al MNAT i als diferents centres que gestiona.


El cicle comença el diumenge 6, a les 11.00 h, amb l’itinerari Dels Munts a Tamarit: un recorregut per l’entorn natural de l’època romana a l’actualitat. Es tracta d’un itinerari a peu des de la Vil·la romana dels Munts a la desembocadura del riu Gaià i la platja de Tamarit per descobrir l’entorn natural d’una àrea estructurada a partir de l’existència del riu Gaià i d’una via de comunicació important, la Via Augusta romana,  que passaria per aquesta zona. Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb l’Hort de la Sínia. Centre d’educació ambiental.


El segon programa, Itineraris pel MNAT es posarà en marxa per primer cop aquest diumenge 6 d’octubre. Es tracta d’una nova activitat, dirigida a tot tipus de públic, que es durà a terme tots els diumenges de mes, i que permetrà visitar les empremtes de Tàrraco al voltant de la ciutat.


A la imatge, restes romanes de Tarragona.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells