FCC-Segell-banner4
Jordi Savall i Mathias Enard protagonitzen la segona conferència gratuïta de l’Hivernacle del Palau

Notícies

Jordi Savall i Mathias Enard protagonitzen la segona conferència gratuïta de l’Hivernacle del Palau

bonart barcelona - 02/10/19
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW180x180

Aquest dimecres, a les 19 h, al Petit Palau tindrà lloc la segona conferència de la programació 2019-20 de l’Hivernacle del Palau. Es tracta d’un diàleg, d’accés gratuït, moderat pel periodista David Guzmán, entre el mestre Jordi Savall i l’escriptor Mathias Enard, guanyador del Goncourt de 2015, com a protagonistes. La sessió, titulada “Lligats a l’encanteri”, serà un cant a les influències culturals a la conca mediterrània. Una oportunitat única per apropar-nos als universos musical i literari de dues de les personalitats més destacades de la cultura europea actual.


Vinculada al concepte Transformació, leimotiv de la temporada de concerts 2019-20 del Palau, aquesta és la segona proposta de l’Hivernacle del Palau, que aplega un total de 60 activitats complementàries a la programació musical del Palau, la majoria gratuïtes, protagonitzades per destacades personalitats del món de la cultura, com Victoria Cirlot, que ja va omplir la setmana passada l’auditori del Petit Palau, o Jörg Widmann, Chantal Maillard, Blanca Llum Vidal, Joan Fontcuberta i Joan Magrané, entre d’altres.


L’Hivernacle del Palau suposa una aposta de la institució per enriquir la reflexió i divulgació del fet musical, obrir debats a nivell artístic, presentar i explorar nous formats, i establir nous vincles amb artistes, altres institucions i nous públics. En definitiva, explorar els propis límits de la Sala de Concerts per esdevenir un centre musical en diàleg constant amb altres disciplines artístiques.


A la imatge, Jordi Savall.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig