FCC-Segell-banner4
Claudio Drë i Minuskula, nous murals del projecte 12+1

Notícies

Claudio Drë i Minuskula, nous murals del projecte 12+1

bonart sant vicenç dels horts - 02/10/19
180x180Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Els artistes Claudio Drë i Minuskila han estat els encarregats de tancar la primera edició del projecte a Sant Vicenç dels Horts. Claudio Drë realitza el mural treballant la tridimensionalitat i volums. L'artista Minuskula intervé el mural com a reflexió sobre els límits.

L'artista visual resident a Barcelona, Claudio Drë, va començar a gestar la seva carrera de forma instintiva en 1996 a través del dibuix tècnic i el grafiti. Al cap d'uns anys traspassa la seva obra a llenç, experimentant i pintant nombrosos quadres a l'oli, acrílic i aerosol. Realitza estudis en àrees vinculades a la imatge, participat en múltiples projectes artístics com a murals, exposicions i documentals, al llarg de Xile, Llatinoamèrica i algunes ciutats d'Europa.

L'obra de Drë, està composta en gran format, reivindicant la tridimensionalitat darrere de la creació pictòrica de l'aire circumdant. La idea és crear el mural a partir de tres fils pegats, disposats a manera de vèrtex que actuaran com a guia per a totes les cares dels volums a pintar.

María López (minuskula) és una artista gràfica especialitzada en lettering, il·lustració i muralisme. Originària de Donostia-Sant Sebastià (País Basc), actualment viu i treballa a Barcelona com a artista visual i directora d'art. El seu treball contempla una àmplia varietat de formes, des d'il·lustració i disseny gràfic, a murals de gran format. És part del col·lectiu artístic Reskate Arts & Crafts. Amb aquest mural, “Límit”, l'artista pretén mostrar una visió sobre l'aproximació als límits. Un desenllaç possible que converteix, el límit, en un element modificable alhora que dolorós.

A la imatge, mural de Minuskula.                  

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig