banner-elscatala-817x88px
137 expositors a la fira Almoneda 2014

Certàmens

137 expositors a la fira Almoneda 2014

bonart madrid - 31/03/14
banner-elscatala-180x180pxBaner_Esteva_Bonart_360x356

Almoneda, Fira d'Antiguitats, Galeries d'Art i Col·leccionisme, torna a tenir la seva cita anual del 29 de març al 6 d'abril. Una nova convocatòria, la 24a edició, que reuneix un total de 137 participants que mostren al públic milers d'objectes amb un mínim de 50 anys d'antiguitat.


Durant nou dies, Almoneda és el lloc ideal per no només per a col·leccionistes, sinó també per a aquells afeccionats i joves que vulguin gaudir de peces genuïnes i úniques de diferents estils, èpoques i procedències, que atorguen al vintage un especial protagonisme tant en decoració, com en complements de moda -joies, bijuteria, etc.- Així, en un mateix espai els assistents trobaran objectes dels anys 40, 50, 60 i 70 creats pels grans del disseny internacional; mobiliari antic; joies; roba de llar; bijuteria; bosses; llums; rellotges; catifes; arqueologia; plata, fins a compondre un complet mosaic de peces del passat plenes d'història i encant, en el qual també ocupen un lloc destacat les obres de pintura i escultura d'artistes consagrats i actuals.


Així, IFEMA converteix al pavelló 4 de la Fira de Madrid en un autèntic paradís per als amants del vintage; una visita imprescindible per als afeccionats a la decoració, la moda, l'art i el col·leccionisme. Galeries, antiquaris i almonedes procedents de tota Espanya, i de l'estranger, mostren més de 25.000 objectes especials, amb un signe d'identitat, els seus preus assequibles ajustats a tota classe de butxaques.


Com és habitual en els últims anys, el Saló torna a dedicar una jornada de portes obertes, amb accés gratuït per a tots els visitants, el dimarts dia 1 d'abril. Una iniciativa que resulta molt favorable tant per a la difusió de les antiguitats i el col·leccionisme, com per donar a conèixer el conjunt del certamen entre un públic fins ara no habitual. Tant pels més de 10 milions de col·leccionistes declarats al nostre país, com para aquells que vulguin iniciar-se en aquest apassionant món, Almoneda és un excel·lent escenari per comprovar, en persona, la infinitat d'objectes susceptibles de ser col·leccionats. Per tot això, la Fira d'Antiguitats, Galeries d'Art i Col·leccionisme es presenta, des de la seva creació fa ara més de vint anys, com una cita imprescindible, propera i entranyable, pels quals aprecien l'art, els objectes amb història, les peces singulars, el col·leccionisme en les seves diferents facetes i, per descomptat, les antiguitats.


Almoneda, fira organitzada per IFEMA, té lloc en el pavelló 4 de la Fira de Madrid del 29 de març al 6 d'abril i en un horari ininterromput de 12 a 21 hores.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021