BANNERS BONART_1280x150

Exposicions

"Only one" de Patricio Cassiononi a Mitte BCN

\
bonart barcelona - 31/03/14

En el Saló de Mitte Bcn (carrer Princesa, 52, Barcelona), espai dedicat a la fotografia, i en el context de l'exposició Tell em... Art Deal project presenta Only one de Patricio Cassinoni el dia 3 d’abril ales 19 h.

Only One suposa un projecte vital d'aquest fotògraf argentí que li està portant a fotografiar a persones molt diverses amb una premissa comuna; que triïn una única peça de roba per fotografiar-se amb ella. Cadascun dels retratats pot triar per motius molt diversos, per tapar-se pudorosament, per exhibir-se sense complexos o per posar naturalment abillat per ella. Per motius pràctics o sentimentals, per gust o per posicionar-se, la roba desenvolupa un llenguatge propi sent la primera paraula que ens aproxima als altres. En tots els casos trobem com l'elecció i la interacció dels protagonistes és clau per conèixer una mica més de si mateixos, de qui està a l'altre costat i de la mirada que provoca.

Patricio ens dóna la mà com a testimonis de l'experiència de la sessió fotogràfica que ens apropa realitats tan diverses com les actituds dels qui es presenten en aquesta sèrie amb la seva única peça de roba. Quin serà el seu motiu per triar-la? Quin seria la seva elecció si es disposés a participar? Com s'ha desenvolupat la sessió fotogràfica en si?

Aquesta sèrie, en la qual ja han van participar més de 120 persones, iniciada per l'artista a Dublín, ens mostra 6 retrats d'aquella experiència prèvia a més de 12 realitzats a Barcelona durant el mes de febrer. Amb això podem veure diferències dignes d'un treball gairebé antropològic i completament obert. Tal vegada a una altra ciutat es creuin amb una convocatòria Only One de Cassinoni i puguin reflexionar sobre la seva pròpia identitat i sobre el llenguatge que la seva roba transmet als altres.

A la imatge, Flavia.

Banners_Arxiu_180x180Mapes_ametrics_Bonart_180x180 px

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90