FCC-Segell-banner4
Les circumstàncies materials d\'Irma Álvarez-Laviada a la Galeria Ana Mas Projects

Exposicions

Les circumstàncies materials d'Irma Álvarez-Laviada a la Galeria Ana Mas Projects

Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner_SantiMoix_Bonart_180x180
A partir del 10 d'octubre de 2019, la Galeria Ana Mas Projects acull l'exposició Circunstancias materiales de l'artista Irma Álvarez-Laviada.

L'obra d'Irma Álvarez-Laviada parteix de la relació entre pintura i escultura, plantejant un qüestionament del buit a través de les maneres de fer de l'artista, l'espai que ocupen i deixen d'ocupar les obres al taller, els materials utilitzats, suports i sobrants.

Per a Circunstancias Materiales, l'artista proposa ocupar i intervenir de manera específica l'espai de la galeria amb una disposició de trobades entre materials que ens inciten a qüestionar-nos sobre el lloc on s'esdevé l'obra i la seva vulnerabilitat en el procés.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner