FCC-Segell-banner4
Torna Seismes, la gran festa oberta dels artistes residents de Fabra i Coats

Notícies

Torna Seismes, la gran festa oberta dels artistes residents de Fabra i Coats

bonart barcelona - 03/10/19
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356Eude, generic
El 5 d'octubre de 17 a 23h de 2019arriba Seismes19, la festa oberta dels artistes residents de Fabra i Coats que enguany porta per títol Arxipèlags Imaginaris, és una marató de mostra de múltiples accions artístiques dels artistes residents a la fàbrica. Durant tota una jornada el talent dels creadors de la Fabra i Coats i la vinculació entre els artistes i les diferents entitats que hi resideixen.

Seismes19, permetrà la participació simultània i dialogada de fins a 25 propostes artístiques. Prop de 60 artistes de música, arts visuals, escèniques, de moviment i digitals en més de 25 accions. Aquest happening artístic mostrarà tot un ventall de peces de nova creació, des de mirades contemporànies, diverses i multidisciplinàries. Un univers d’arxipèlags imaginaris per conèixer què es cou dins la fàbrica de creació.

En aquesta tercera edició  de la festa de la fàbrica de Sant Andreu, el leitmotiv són els Arxipèlags Imaginaris. Aquest any Seismes vol reivindicar les possibilitats que ofereix compartir un espai comú de creació com és la Fabra i Coats i per això posen especial èmfasi en les col·laboracions creatives entre les i els diferents residents que l'habiten.

Els residents expliquen:  ‘Ens posem a disposició de l'efecte sorpresa, els imprevistos d'última hora i dels errors memorables per endinsar-nos en el territori de l'experimentació i l'assaig. Creiem que des d'allà podem imaginar vells futurs, perquè ja sabem allò de que tot torna, però sobretot volem performar aquest present tan fugaç però tan nostre.  #Seismes19 és una invitació oberta per celebrar que sí, és clar que sí, tot va bé. És una benvinguda al que hagi de venir i una salutació especial a l’impossible. Som-hi, a la festa!’

Hi participen: Aalbers, Aimar Galdos, Aldo Aranda, Alex Casteleiro, Arash Fayez, Arlet Kuns, Ars Games, Bitlab, Blood Quartet, Carles Rigual, Cia La Capsula, Claudio Correa, Duae , Escoleta De Cinema, Explica Dansa, Genís Rigol, Guillermo Escribano, Helena Muñoz, Haa Collective , Irma Marco, Jessica Moroni, Juanjo Ochoa, Konic Thtr, La Nave Va, Livemedia, Liviana Mauretti, Los Sara Fontán, Luis Tabuenca, Makea, Nuu, Ominira, Park Keito, Patterns, Pedra, Ràdio Fabra, Turing Tarpit i Za!

A la imatge, Seismes19.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]