banner-elscatala-817x88px
El CCCB acollirà el Festival The Influencers

Notícies

El CCCB acollirà el Festival The Influencers

bonart barcelona - 04/10/19
220317_Verdu_Bonart-180x180Nial nou-180x178

La present edició del festival se submergeix en les ambigüitats polítiques i estètiques de la societat tecnològica, una espessa capa de dispositius i protocols interconnectats a escala planetària que mira, quantifica, prediu i controla. Enunciar alguns dels aspectes més opacs i problemàtics de la societat connectada, i plantejar llenguatges, formats i narratives capaços d’expressar-los de manera diàfana, inèdita, estranya i controvertida, és un dels objectius del festival.


La 15ª edició del festival The Influencers comptarà amb la presència de Shu Lea Cheang, Monira al Qadiri, Ming Li i Alexandra Tatarsky, Dis, Clusterduck, Adam Harvey i Jaromil entre altres influencers, i se celebrarà el 25 i 26 d'octubre.


L’edició 2019 prossegueix i expandeix el treball de recerca de les últimes dues edicions, aprofundint en les visions no anglosaxones de la tecnologia, ampliant l’arc de les perspectives de gènere i donant concreció a la faceta més invisible de la tecnologia: la política. Les múltiples cares de la societat de la vigilància, començant per una dels més flagrants: el reconeixement facial; els sistemes de persuasió digital i la propaganda memètica; l’emergència de tecnologies com Blockchain; els equívocs de les cultures digitals, o noves visions sobre les infraestructures de l’energia, aspectes que connecten la programació d’enguany amb l’agenda social més urgent.


A la imatge, detall del cartell promocional del festival.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1