FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Insideout" de Morcky a Glassworks Barcelona

bonart barcelona - 09/04/14
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014BanerJaumeRiba05

La Galeria CiS Art organitza a partir del 10 d'abril la mostra InsideOut de l'artista italià Morcky (Marco Galmacci), en les oficines de Glassworks Barcelona, al Passeig de Gracia, 21, 3r., 1a. InsideOut és una novel·la gràfica de Morcky (Marco Galmacci) que ell mateix prefereix definir com a històries confuses. Una història d'aventures galàctiques que es desenvolupen en un oxidat univers futurista, en el qual el món interior dels personatges (Inside) surt a l'exterior (Out) i conquista la realitat.


Aquesta novel·la gràfica, que es desenvolupa de manera intuïtiva i surrealista, consta de set capítols (164 pàgines) duts a terme a través de dibuixos en aquarel·les en blanc i negre; en cadascun d'ells s'explica la història d'un dels personatges, perduts en el seu propi viatge exploratori per les galàxies.


Morcky (1975 Perusa, Itàlia) viu i treballa a Àmsterdam. La seva primera implicació amb el grafiti i el street art ha evolucionat al que ara és la seva passió pel dibuix i els vídeos.? Les seves il·lustracions i pintures, són generalment representacions figuratives i experiències interiors que tendeixen a destacar contradiccions i paradoxes.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura