DP_Bonart-1280x150px

Notícies

El Casal Solleric presenta els catàlegs dels projectes expositius i de residència

El Casal Solleric presenta els catàlegs dels projectes expositius i de residència
bonart palma - 11/04/14

A la roda de premsa de presentació de els catàlegs hi han assistit María José Massot, coordinadora general de Cultura de l’Ajuntament de Palma, Pilar Ribal, directora gerent de la Fundació Palma Espai d'Art, Joan Carles Gomis, Fernando Gómez de la Cuesta i Pau Waelder, comissaris dels projectes.

CRIdA, Zona Zero i (HIPER)vincles, són els tres projectes conjunts de Pau Waelder i Fernando Gómez de la Cuesta desenvolupats en els darrers anys de forma col·lectiva gràcies a la implicació de diferents agents culturals i que varen incloure col·laboracions amb els Tallers de la Fundació Miró, Es Baluard, el CRCC, l’AAVIB, centres d’art contemporani, galeries d’art, restaurants i moltes altres entitats que varen acabar conformant uns projectes plurals i multidisciplinaris.

CRIdA - Centre Residència i Intercanvi d'Artistes: amb la presència de Marcos Cuesta, Théotime Gerber, Ivan Izquierdo, Santiago Morilla, Josep Domínguez, Xavier De Kepper, Miguel Angel Moreno Carretero, Ale Zea, Adriana Cerecero, Juan Carlos Martínez, Roma Pas, Juan Miguel Pozo Cruz, Ruta Butkute, Varvara Guljajeva + Mar Canet, Aleksandra Aleksandra Sana Rasulic, Marcos Vidal, Amaya Bombín, Ronda Bautista, Nerea de Diego, Bartomeu Sastre, Martin John Callanan, Mauro Ceolin, Neus Marroig, Robert Gutiérrez + Albert Pinya.

I amb la col·laboració de les historiadores de l’art: Yadira Fernández, Aina Juan, Mar Massutí, Mar Sánchez, Tina Torrens i de l’artista Ian Waelder.

Zona Zero: amb les propostes de Daniel Palacios, Jérôme Leuba, Cecilia Segura i Miguel Soler.

(HIPER)vincles: amb les propostes de Martin John Callanan, Robert Gutiérrez + Albert Pinya, Carlos Aires i Irene De Andrés.

Els catàlegs presentats es converteixen en un objecte dissenyat per Aníbal Guirado, Ramon Giner Canaves i Pau Waelder (HIPER) i Hastalastantas (CRIdA + ZZ).

A la imatge,  Fernando Gómez de la Cuesta, Pau Waelder, Maria José Massot, Pilar Ribal i Joan Carles Gomis.

Baner-generic-180x180_canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px