DP_Bonart-1280x150px

Exposicions

"Persones i d'altres animals" a Francesc Mestre Art

\
bonart barcelona - 16/04/14

La galeria Francesc Mestre Art  del carrer Enric Granados, 28 de Barcelona presenta el dia 29 d'abril a 2/4 de vuit del vespre l'exposició Persones i d'altres animals. 

Les pintures rupestres com les d’Altamira o de Cogul, mostren com els nostres avantpassats compartien espai amb les bèsties que els alimentaven, els vestien i els protegien del fred. Aquest testimoni  ha perviscut  gràcies a l’art, en totes les cultures i es manté viu malgrat algunes prohibicions per creences religioses i per l’adveniment de l’informalisme i l’abstracció.

Francesc Mesre Art presenta una tria, d’obres de destacats artistes com: Lola Anglada, Anglada Camarasa, Canals, Casas, Clavé, Domingo, Equipo Crónica, Gosé, Hockney, Manolo, Martí Alsina, Mir, Meifren, Nonell, Picasso, Pla, Sunyer, Ynglada,... que conviuen amigablement amb especialistes del còmic com: Ambròs, Benejam, Bon, Cesc, Chumy Chúmez, Coll, Ja, Junceda, Llaverias, Nit, Opisso, Perich... A la mostra si trobaran litografies, gravats, dibuixos, pintures, escultures, joies, fotografies...

DP_Bonart-180x180banner-oro-180x180

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px