FCC-Segell-banner4
Martí Artalejo presenta \

Exposicions

Martí Artalejo presenta "Salt, pas a pas" als Porxos de Can Laporta

bonart la jonquera - 17/04/14
Nial nou-180x178Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)

El 24 d'abril a les 19.30 h. es presenta als Porxos de Can Laporta de la Jonquera el projecte Salt, pas a pas que Martí Artalejo exposarà del 22 d'abril al 9 de maig.


Durant l’any 2012 el fotògraf de Salt, Martí Artalejo, va retratar cada dia un veí d’aquesta localitat del Gironès. El resultat és un calidoscopi format per 366 imatges (una per cada dia d'aquell any de traspàs) que reflecteix la dimensió cosmopolita, integradora, humana i lluitadora dels habitants d'aquesta ciutat. Uns veïns orgullosos de pertànyer a Salt, ja sigui perquè hi van néixer o bé perquè malgrat venir de països llunyans, allí s'hi han sentit acollits com si hi haguessin nascut o viscut tota la vida.


Durant 18 dies es podrà veure als Porxos de Can Laporta una mostra d’imatges d’aquest interessant projecte. Com diu el mateix autor, “Salt, pas a pas" neix amb la intenció de posar rostre a la meva ciutat, un rostre que esdevingui el mirall de l'ànima d'aquest poble de pobles que lluita incansablement perquè es valori el seu esperit acollidor com una font d'enriquiment cultural i social, i no de fractura i empobriment”.


Martí Artalejo és un fotògraf inquiet que utilitza la seva càmera per mirar el món de manera crítica i sempre amb voluntat de millorar-lo. Treballa com a freelance en projectes fotogràfics individuals i col·lectius, i en mitjans de comunicació com ara el Diari el Punt/Avui (1982), el diari La Vanguardia (des del 2008), o l’Agència Catalana de Notícies, ACN (entre els anys 2005 i 2009). La seva obra s’ha exhibit en nombroses exposicions a Catalunya i a diversos països europeus.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021