Expo Josep Coll 2022 baner
Col·lectiva “Maig 2014” a la Galeria Barnadas

Exposicions

Col·lectiva “Maig 2014” a la Galeria Barnadas

bonart barcelona - 03/05/14
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La Galeria Barnadas del Consell de Cent, 347 de Barcelona presenta del 6 al 31 de maig la col·lectiva Maig 2014 amb obra recent d’Adam, Dixon, Figueras, Macaya, Marc Jesús, Moreu, Ogawa i Wilkins (Klezcowska).

Adam: Artista Veneçolà de gran personalitat, fincat a Barcelona des de fa ja més de 10 anys, ha aconseguit una forta projecció internacional. Ens presenta llavis suggerents i espais metafísics carregats de poesia.

Dixon: Els seus paisatges, que per la seva impecable tècnica semblen freds però son plens d’ànima, ens transporten al seus orígens Nord Americans. Ara podreu veure un tast del que serà la seva individual amb nosaltres el proper mes d’octubre.

Figueras: L’inspira l’anar i venir de la gent a la nostra ciutat i és el que ens presenta, pintat, a pesar de la seva joventut, amb tècnica admirable, fruit entre d’altres de moltes hores de treball i investigació.

Macaya: Pintor que ens recorda la pintura espanyola del XVIII per la seva tècnica del clarobscur. La força i la sensibilitat de la seu traç les podem veure reflectides per exemple en els ulls dels animals que ens presenta. Artista molt valorat i plenament consagrat malgrat ser encara jove.

Marc Jesús: Ha creat un Univers propi, fàcil de reconèixer. Les parets de la galeria tornaran a omplir-se amb l’alegria de les seves grassonetes blaves però amb una nova tècnica sobre planxa de ferro.

Moreu: Escultora figurativa que juga amb la ingravidesa, el moviment i el simbolisme per expressar amb els seus bronzes els sentiments més profunds. Catalana que ha viscut i treballat a diferents ciutats d’Europa i Estats Units, internacionalitzant així les seves creacions.

Ogawa: Pintora Japonesa, totalment integrada en el panorama català, va fer a la Galeria Barnadas la seva primera individual el passat mes d’octubre amb molt d’èxit. Seguint la petjada tècnica d’Antonio López, ens planteja uns viscuts i càlids interiors.

Wilkins (Klezcowska): Jove pintora polonesa, la seva és una pintura intimista de factura tècnicament clàssica però d’esperit i temàtica molt jove. Expressius contrallums ens captiven i ajuden a imaginar histories senzilles i entranyables.

A les imatges, a dalt, obra d’Adam i a sota de Figueras.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68