M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
12a. Ruta de l\'Art a Castelló d\'Empúries

Notícies

12a. Ruta de l'Art a Castelló d'Empúries

Impremta Pages - banner-180x178Baner_Claramunt_Bonart_360x356


El cap de setmana de l'11, 12 i 13 d'octubre de 2019, torna la Ruta de l’Art a Castelló d’Empúries. Enguany, l'artista Martí Rom hi presenta la seva nova escultura “Espai de reclusió en groc” a l'Ecomuseu de La Farinera.


Aquesta dotzena edició de la Ruta de l'Art a Castelló d'Empúries comptarà amb un centenar d'artistes que exposaran en una catorzena d'espais públics i privats, que conformen un recorregut pel centre històric que combina art, patrimoni, gastronomia i música. La proposta, totalment consolidada està organitzada per l'artista i comissària Anna Maria Constanseu i patrocinada per l'Ajuntament. Enguany hi haurà artistes de la Catalunya Nord i el Pais Basc convidats i un ampli ventall d'estils representats.


La ceràmica s'afegeix per primer cop a la pintura, l'escultura i la fotografia. Com a nous espais destaca el Palau Macelli i L'Hort del Convent de Santa Clara, on aquest dimecres s'ha fet la presentació de la Ruta. Entre les diferents propostes que es podrà visitar destaca una espectacular instal·lació en fusta al Paller d'en Melino a càrrec d'Eveli Adam.A la imatge, obra de Martí Rom.

Et poden
Interessar
...