728x90

Notícies

12a. Ruta de l'Art a Castelló d'Empúries

12a. Ruta de l\'Art a Castelló d\'Empúries
El cap de setmana de l'11, 12 i 13 d'octubre de 2019, torna la Ruta de l’Art a Castelló d’Empúries. Enguany, l'artista Martí Rom hi presenta la seva nova escultura “Espai de reclusió en groc” a l'Ecomuseu de La Farinera.
Aquesta dotzena edició de la Ruta de l'Art a Castelló d'Empúries comptarà amb un centenar d'artistes que exposaran en una catorzena d'espais públics i privats, que conformen un recorregut pel centre històric que combina art, patrimoni, gastronomia i música. La proposta, totalment consolidada està organitzada per l'artista i comissària Anna Maria Constanseu i patrocinada per l'Ajuntament. Enguany hi haurà artistes de la Catalunya Nord i el Pais Basc convidats i un ampli ventall d'estils representats.
La ceràmica s'afegeix per primer cop a la pintura, l'escultura i la fotografia. Com a nous espais destaca el Palau Macelli i L'Hort del Convent de Santa Clara, on aquest dimecres s'ha fet la presentació de la Ruta. Entre les diferents propostes que es podrà visitar destaca una espectacular instal·lació en fusta al Paller d'en Melino a càrrec d'Eveli Adam.
A la imatge, obra de Martí Rom.
300x300Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88