FCC-Segell-banner4
Concurs per a la Rehabilitació de la façana de la seu del COAC

Notícies

Concurs per a la Rehabilitació de la façana de la seu del COAC

bonart barcelona - 05/06/14
Eude, genericBaner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
El 3 de juny, va tenir lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) l’obertura de Lemes i la presentació del projecte guanyador del Concurs per a la rehabilitació de la façana de la seu col·legial a Barcelona.

El jurat del concurs, presidit pel degà del COAC Lluís Comerón, va acordar proposar com a guanyador (entre un total de 12 propostes prèviament seleccionades) el projecte presentat amb el Lema “Una altra Mirada”. En el transcurs de l’acte es va procedir a l’obertura de Lemes i es va poder conèixer que el lema guanyador correspon a l’equip composat per la societat Fuses-Viader Arquitectes SLP, i els arquitectes Jorge Perea i Jordi Mansilla.

El Jurat considera que “Una altra Mirada” resol de forma excel·lent tant la necessitat de restauració de la façana com la millora de les seves prestacions, sobretot pel que fa a eficiència energètica i ambiental. El jurat n’elogia “la senzillesa de la solució, que garanteix el manteniment de la façana responent bé a la problemàtica plantejada” així com destaca el fet que “partint d’una reinterpretació de l’edifici, el projecte ha acabat fent una reinvenció del mateix”.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner