FCC-Segell-banner4
Conferència “Actualitat de l’il·lustrador Pablo Ramírez\

Notícies

Conferència “Actualitat de l’il·lustrador Pablo Ramírez" a la Sala de la Caritat

q2w-MKl4Eude, generic


La Biblioteca de Catalunya acull la conferència “Actualitat de l’il·lustrador Pablo Ramírez (1926-1966)”, a càrrec de  Josep-Antoni Tàssies, periodista i dibuixant.

 

L’acte, amb motiu de la inauguració de l’exposició “Pablo Ramírez. Artista essencial”, tindrà lloc el 16 d’octubre, a les 18’30 h, a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (c/ de l’Hospital, 56, Barcelona), i serà presentat per Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya.


Pablo Ramírez va viure i treballar al Masnou fins a 1966, any en el qual va morir com a conseqüència d'una malaltia. Tenia trenta-nou anys. Malgrat la seva primerenca desaparició, va desenvolupar una extensa i diversa producció caracteritzada per una profunda renovació del llenguatge gràfic.Poc després de morir, el seu treball fou reconegut i va deixar una petjada indeleble en l'imaginari de diverses generacions de lectors.


Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura