Expo Josep Coll 2022 baner
\

Notícies

"Pes" de l'artista Martí-Toro guanya el premi ArtFAD d'Or 2014

bonart barcelona - 02/07/14
banner-elscatala-180x180pxBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Disseny Hub Barcelona, ??va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels Premis ArtFAD 2014 d'art i artesania contemporànies. Organitzats per A-FAD (Artistes i Artesans del FAD) des de l'any 2003, aquests premis tenen l'objectiu d'estimular la investigació, la creació i l'excel · lència en el camp dels oficis de l'art.

El jurat d'enguany estava format per l'artista plàstic Antoni Llena, Laura Tammen de la Galeria Senda, el crític d'art Josep Corredor Matheos, Martí Peran, comissari independent i teòric de l'art i Magda Polo, doctora en filosofia de l'art i presidenta de A-FAD.

L'obra Pes de l'artista Martí-Toro, va ser elegida ahir com a obra guanyadora del premi ArtFAD d'Or, en la categoria Professional. El jurat ha valorat d'aquesta obra "el valent treball artesanal amb una impecable execució i per la fusió formal i cromàtica". El premi ArtFAD de Plata en la categoria professional s'ha atorgat a l'obra Subtil un xal ritual, de l'artista Kima Guitart, per "la fluïdesa del desplegament de la forma i la destresa en mantenir un llenguatge clàssic ".  Finalment, el premi ArtFAD d'estudiants es va atorgar a Tura Sanz, per l'obra Os, de la qual el jurat valora "una feina amb un interessant plantejament conceptual, que, en l'esfera de la joieria, explora la fusió de dues tipus de material que es dignifiquen mútuament ".

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat