FCC-Segell-banner4
Maíllo, artista en residència a Addaya Centre d\'Art Contemporani

Notícies

Maíllo, artista en residència a Addaya Centre d'Art Contemporani

bonart alaró - 02/07/14
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Des de principis de juny Maíllo es troba realitzant residència a Addaya Centre d''Art Contemporani d'Alaró, treballant en les obres a presentar en exposició individual en el propi centre a principis d'agost, un projecte comissariat per Virgínia Torrente.

Maíllo (Madrid 1985) és llicenciat en Belles arts per la Universitat Complutense de Madrid, ha rebut formació complementària amb Alberto Datas, Fernando Mastretta, Secundino Hernandez i Juliao Sarmento. Artista representat per la Galeria Ponce+Robles, espai en el qual va presentar l'exposició "Detroit", la seva tercera exposició individual després de "Mighty Buckaroo" a la Galeria Javier Silva i "Slight Flow" a la Galeria José Robles.

Les seves exposicions individuals, totes elles temàticament conceptuals, adonen del que aquesta passant allà fora a través de la pintura i les seves possibilitats, entesa aquesta com a mitjà multiforme.

Recentment ha exposat en el Festival Mulafest, a Open Studios com a artista convidat, en el Festival Cultura Inquieta, en el Col·legi d'Espanya en Paris i a la Sala d'Art Jove de la Comunitat de Madrid, sent seleccionat en la XXIII edició de Circuits.

Participa en Arco 2013 amb el projecte "Hender el referencial, corporeizar el traç", en Arco 2014 amb "Detroit" i en l'exposició "A Vueltas con la Maldita Pintura!" comisariada per Juan Ugalde en el Museu Col·leccions ICO de Madrid. Forma part de la plataforma InTransit i de l'arxiu de creadors de Matadero Madrid. La seva obra es troba en diferents col·leccions privades i públiques d'Espanya, França, Colòmbia, Suïssa i Alemanya.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68