FCC-Segell-banner4
Miquel Calçada presenta el càntir del Tricentenari

Notícies

Miquel Calçada presenta el càntir del Tricentenari

bonart argentona - 29/07/14
q2w-MKl4Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
En el marc de l'exposició temporal sobre la ceràmica del 1714 que acull el Museu del Càntir, s'ha presentat la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa, la 64a Festa del Càntir i la Festa Major d'Argentona.

L'alcalde Ferran Armengol, el regidor de Cultura i Patrimoni, Àngel Puig i la regidora de Festes Montse Cervantes, han estat els encarregats de fer la presentació dels actes que ompliran de festa, durant 7 dies, la vila d'Argentona.

Aquest any hi ha hagut un convidat d'excepció, el comissari del Tricentenari Miquel Calçada, que ha presentat el Càntir del Tricentenari, una edició especial del càntir corresponent a la Festa del Càntir d'enguany. Miquel Calçada ha esmentat l'honor que suposa per a ell i per al Tricentenari que una fira com la d'Argentona hagi volgut formar part d'aquesta commemoració fent aquest càntir especial. Per Calçada "el càntir se suma a d'altres productes que s'han fet per a l'ocasió, fet que denota que es tracta d'una commemoració que ha creat entusiasme a tota la població i que és un moviment transversal".

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88