FCC-Segell-banner4
Tallers de creació artística al Museu de la Vida Rural

Notícies

Tallers de creació artística al Museu de la Vida Rural

bonart l'espluga de francolí - 30/07/14
q2w-MKl4Impremta Pages - banner-180x178
La pintora Elena-Loredana Talpos, resident a l’Espluga de Francolí, organitza al Museu de la Vida Rural un taller de creació artística durant el mes d’agost. Dirigit a públics de totes les edats, el taller iniciarà els participants en un extens ventall de tècniques de pintura, dibuix i modelatge.

L’objectiu del taller és iniciar els alumnes en la utilització dels elements de llenguatge plàstic i mitjans d’expressió artística, dotar-los d’una base tècnica mitjançant la qual puguin plasmar el seu art, la seva creativitat i la seva imaginació. Es realitzaran composicions pictòriques, decoratives, gràfiques i esculturals, que inclouran bodegons, paisatges, collages, punts de llibre, objectes decoratius i composicions esculturals.

S’iniciarà i perfeccionarà els assistents en el domini de la pintura a l’oli, l’aquarel·la, el tremp, i l’acrílic. També s’hi inclourà tècniques de pintura al vidre, collages, tècniques de dibuix amb llapis, carbó, cera i tinta i tècniques de modelatge.

L’horari de les classes, que duraran una hora i mitja, dependrà del nombre d’alumnes inscrits. El preu de les mateixes dependrà de si els alumnes porten els materials ells mateixos o utilitzen els que la professora els deixarà. Oscil·larà entre els 3.50 i els 7 euros.

Elena-Loredana Talpos és graduada en Belles Arts per la Universitat Nacional d’Arts de Bucarest amb l’especialització de pintura. Ha participat i reeixit en nombroses exposicions, personals i col·lectives, tant al seu país, Romania, com a Catalunya, França, Andorra i Portugal. En aquest 2014 participa en la vuitena edició de l’Art Camp “Vlaicu Ionescu”, a Calimanesti, Romania.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021