BannerFCC_Bonart

Notícies

Visitar el MACBA és encara més fácil

bonart barcelona - 30/07/14
BONART-180x180-SADEImpremta Pages - banner-180x178
Des d’ara, visitar el MACBA és encara més fàcil, perquè l’entrada al Museu té una validesa de trenta dies. Gaudeix aquest estiu de l’extensa programació del Museu i aprofita els últims dies per visitar les exposicions La realitat invocable, que explora possibles perspectives de la realitat, i L’ull escolta. Eugeni Bonet: pantalles, projeccions, escrits, una oportunitat única per descobrir una figura de referència en el videoart. No et perdis L’herència immaterial. Assajant des de la Col·lecció, que s’endinsa en els moviments de ruptura culturals que van dels setanta als noranta; Oskar Hansen. Forma oberta, que experimenta amb les revolucionàries teories d’aquest arquitecte polonès i l’assaig fotogràfic del català Xavier Ribas a Nitrat, que ens trasllada als paisatges del desert xilè d’Atacama.

El 8 de setembre s’entrenen els nous espais del MACBA amb la inauguració a la sala Convent dels Àngels, de Nonument, un conjunt de projectes inèdits d’artistes contemporanis que reflexionen sobre el paper de l’art en l’espai públic. La programació a la Capella MACBA, es posarà en marxa el mes de novembre amb l’exposició de l’artista Sigalit Landau.

Després de l’estiu, s’inauguraran també, Art & Language incomplet. Col·lecció Philippe Méaille, que reuneix la mostra més gran d’aquest col·lectiu artístic presentada al nostre país: vuit-centes obres i documents realitzats al llarg de cinc dècades, i que es podrà veure al Museu a partir del 19 de setembre; y La passió segons Carol Rama, l’esperada retrospectiva dedicada a l’artista italiana, figura imprescindible de l’avantguarda artística, que arribarà al MACBA el 31 d’octubre.

Des d’ara, amb l’entrada al Museu a un preu de 10 euros, es podrà visitar el Museu tantes vegades com es desitgi durant tot un més, el que permetrà gaudir tant de l’ampli programa expositiu com de les actuacions i concerts del ‘Macba es viu’, a les sales del museu els dissabtes a les 19 h (el programa tornarà a partir del 20 de setembre).

Si encara vols més, Museu ofereix l’entrada anual per 15 euros. El passi et dóna la possibilitat d’accedir a totes les exposicions de la temporada i a les més de 40 actuacions de dansa, música i performances del programa ‘MACBA es viu’.

Els amants de l’art contemporani, el MACBA compten aquest any amb una promoció especial per fer-se “Amic del MACBA”. Una possibilitat única per no perdres cap de les exposicions i tenir accés a totes les activitats programades encara que siguin de pagament, com l’esperat seminari de Georges Didi-Huberman i la del passat curs “Series en serio”. Per 50 euros (preu especial estudiants: 35 euros, amic Dual: 80 euros), fes-te Amic del MACBA ara i et regalaran, pel mateix preu, un altre carnet per a la persona que triïs.

Et poden
Interessar
...