817x68-cat

Notícies

Festival internacional de Mapping 2014

Festival internacional de Mapping 2014
bonart girona - 31/07/14
Amb motiu de la primera edició del Festival Internacional de Mapping 2014, es porten a terme projeccions audiovisuals dels artistes finalistes del concurs que organitza el festival a les façanes del Centre Cultural la Mercè de Girona, la Casa Masó i la Casa Pastors-Catedral de Girona. Les projeccions es realitzen els dies 1 i 2 d'agost de deu a una de la nit i mostren el treball de diferents artistes nacionals i internacionals. En la categoria professional es projecten els treballs dels alumnes de l'Escola Vicens Vives, l'escola Mare de Déu del Mont, l'escola Annexa Joan Puigbert, escola Taialà i l'escola Pericot.

El dia 3 d'agost a les 21:00 hores es farà la proclamació de guanyadors del concurs a la Plaça dels Jurats. El jurat, que està format per Oscar Testón, Martín Posta, Daniel Rossa, Núria Font i Matei Paquin, seran qui valorarà els guanyadors a través de criteris d' originalitat, qualitat gràfica, qualitat de so, composició, sincronització i integració amb la façana.
El dia 30 de juliol es va fer la inauguració del festival amb la projecció del vídeo mapping de l'artista convidat a la façana de la Generalitat que va ser l'estudi canadenc Moment Factory. El festival també ha inclòs unes jornades tècniques i una trobada del sector al Centre Cultural la Mercè. Paral·lelament la ciutat organitza durant aquests dies un seguit d'activitats entorn del festival que complementaran l'experiència dels visitants al FIMG.
FM_Bonart-180x180px-Onlinethumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...