FCC-Segell-banner4
Festival internacional de Mapping 2014

Notícies

Festival internacional de Mapping 2014

bonart girona - 31/07/14
banner-elscatala-180x180pxEude, generic
Amb motiu de la primera edició del Festival Internacional de Mapping 2014, es porten a terme projeccions audiovisuals dels artistes finalistes del concurs que organitza el festival a les façanes del Centre Cultural la Mercè de Girona, la Casa Masó i la Casa Pastors-Catedral de Girona. Les projeccions es realitzen els dies 1 i 2 d'agost de deu a una de la nit i mostren el treball de diferents artistes nacionals i internacionals. En la categoria professional es projecten els treballs dels alumnes de l'Escola Vicens Vives, l'escola Mare de Déu del Mont, l'escola Annexa Joan Puigbert, escola Taialà i l'escola Pericot.

El dia 3 d'agost a les 21:00 hores es farà la proclamació de guanyadors del concurs a la Plaça dels Jurats. El jurat, que està format per Oscar Testón, Martín Posta, Daniel Rossa, Núria Font i Matei Paquin, seran qui valorarà els guanyadors a través de criteris d' originalitat, qualitat gràfica, qualitat de so, composició, sincronització i integració amb la façana.
El dia 30 de juliol es va fer la inauguració del festival amb la projecció del vídeo mapping de l'artista convidat a la façana de la Generalitat que va ser l'estudi canadenc Moment Factory. El festival també ha inclòs unes jornades tècniques i una trobada del sector al Centre Cultural la Mercè. Paral·lelament la ciutat organitza durant aquests dies un seguit d'activitats entorn del festival que complementaran l'experiència dels visitants al FIMG.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021