banner-elscatala-817x88px
El 24 de setembre, segona edició d\'Obert València

Notícies

El 24 de setembre, segona edició d'Obert València

bonart valència - 20/08/14
banner-elscatala-180x180pxthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El 24 de setembre València vol convertir-se en epicentre de l'art contemporani gràcies a Obert València, la inauguració conjunta de la temporada expositiva de LaVAC (Associació de galeries d'Art Contemporani de la comunitat Valenciana). A partir de les 17 h. i fins a les 22 h., els assistents seran invitats a un sopar còctel. Paral·lelament el Centre del Carme acollirà la festa d'entrega dels premis d'aquesta segona edició i durant el cap de setmana s'ha organitzat Gallery Walk, visites guiades que connectaran les diferents galeries en tres rutes.

L'any passat es varen superar els dos mil visitants, xifra que s'espera augmentar gràcies als Gallery walk i a l'esforç de totes les galeries per invitar al públic assistent a un sopar còctel. Així, el dia 24, tots els residents i visitants de València tindran un pla diferent i gratuït que pot començar a partir de les 7 h. i prolongar-se gràcies a l'amplitud dels horaris. Cada galeria s'associarà amb un restaurant, bar o local per oferir un càtering pensar en l'esdeveniment. I si es vol conèixer la història de les galeries, caldrà apuntar-se a les visites guiades gratuïtes en el correu asociacionavalem@gmail.com que es realitzaran els dies 26 i 27 de setembre.

Les galeries participants són Luis Adelantado, Aural, Benlliure, Isabel Bilbao, Alba Cabrera, Cànem, Collblanc, Cuatro, Espai Visor, Mister Pink, Del Palau, Paz y Comedias, Punto, Parking Gallery, Rosalía Sender, Rosa Santos, Set Espai D’Art, Espai Tactel, Thema i Trentatres.

Obert València tindrà, el dia de la inauguració, un fi de festa en el Centre del Carme que acollirà a les 23 h. l'entrega dels premis d'adquisició atorgats per Gandía Blasco, la col·lecció DKV i la Fundació Hortensia Herrero a tres obres selecciones entre les més de 300 que seran exposades, a més del premi a la millor exposició que concedeix el Consorci de Museus de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat