BONART-817x68px-Màscara
 \

Exposicions

 "Remains" de l'artista Sheela Gowda a Bombas Gens Centre d’Art

bonart valència - 16/10/19
Impremta Pages - banner-180x178Baner_Claramunt_Bonart_360x356
Bombas Gens Centre d’Art inaugura el 25 d'octubre a les 29 h. Remains de l'artista Sheela Gowda, en col·laboració amb Pirelli HangarBicocca (Milà). Aquesta exposició permet descobrir més de vint anys de producció artística de Sheela Gowda i es podrà vàisitar fins l'1 de març del 2020.


Sheela Gowda (nascuda a Bhadravati, Karnataka, Índia, 1957; viu i treballa a Bangalore) ha desenvolupat el seu treball en constant diàleg amb les tradicions artístiques locals i internacionals. Remains [Restes], primera exposició individual de l’artista a València, reuneix instal·lacions i escultures procedents de diferents èpoques que es construeixen amb diversos materials i escales així com una selecció de treballs basats en imatges.


A través d’instal·lacions, escultures, collages, etc. es va desplegant una práctica poética i política basada en una visió reflexiva i perceptiva del món, acompanyada per una conciència del valor simbòlic i comunicatiu de la matèria, els objectes i les seues restes. Esta selecció d’obres també transmet el compromís amb el procés de definició i abstracció de la forma com a generadora de significat.

Et poden
Interessar
...