banner-elscatala-817x88px
“El Darrere” a Lacontra

Exposicions

“El Darrere” a Lacontra

bonart barcelona - 08/10/14
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaEude, generic
Lacontra Centre de Creació i Difusió d’Art (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) inaugura l’exposició col·lectiva “El Darrere” amb obra d’Igor Binsbergen, Santi Cabezuelo, Jose Díaz, Anna Fontelles, Àlex González, Carlos Julio Espinar, Nathalie Rey, Elena Rodrigo, Esteban Marín, Monica, Pepito Moran, Joan Àvila, Espe Tuset i Rema Varela dins la programació de Tallers Oberts del Poble Sec, el 10 d’octubre a les 19h amb un ampli programa d'activitats durant el cap de setmana del 10, 11 i 12 d’octubre.

Fa aproximadament un any, i de manera accidental, va néixer Lacontra. Preoberta amb Tallers Oberts del 2013, el que anava a ser un espai de tallers d’art, es va convertir en un centre de difusió de les arts en tots els seus àmbits. Lacontra, amagada en un petit carrer del barri de Poble Sec de difícil localització googleriana, sempre s’ha trobat en referència al “darrere”: “al darrere de l’Institut del Teatre”, “al darrere del Teatre Lliure”, “al darrere de les Institucions”, “al darrere de Poble sec”. Lacontra viu i juga entre les llums i les ombres. Les llums de les activitats setmanals com concerts, performances, teatre i poesia que s’hi realitzen, i les ombres dels artistes que hi treballen, creen en les seves entranyes.

Els artistes de Lacontra, són els artistes del darrere, sense caminar darrere de tendències, sense mirar tampoc enrere, de portes enrere. El seu dia a dia de treball en espais de creació invisibles a la voràgine de la ciutat, surten a la superfície exterior en comptades ocasions. Tallers Oberts del Poble Sec es converteix en un d’aquests moments de visibilitat creativa, quan les portes de l’interior i darrere de Lacontra s’obren al passejant. Per conèixer Barcelona, s’ha d’entrar pel darrere.

L’exposició es podrà visitar del 10 d’octubre al 15 de novembre.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68