FCC-Segell-banner4
Canals Galeria d’Art participa en la quarta edició de Room Art Fair

Certàmens

Canals Galeria d’Art participa en la quarta edició de Room Art Fair

bonart madrid - 16/10/14
La-Galeria-201602-recursEude, generic
Del 13 al 16 de novembre se celebra a l’Hotel Mayerling, del carrer Conde de Romanones, 6 de Madrid la quarta edició de Room Art Fair. La galeria Canals de Sant Cugat hi participa per segona vegada. Ho fa en l’espai de l’habitació n. 104 de l’hotel, on exhibiran les seves obres els artistes Neus Colet i Genís Fernández.

Neus Colet presenta els seus darrers treballs d’investigació en obra sobre paper. La seva inquietud com a escultora l’ha portat a donar tridimensionalitat al paper, que ella mateixa elabora. Són petits llibres on incorpora i entrelliga el concepte del tancament i la reixa amb el text imprès. A través d’aquestes composicions lineals que van evolucionant damunt les pàgines aquest entramat acaba convertint-se en teixit i suport alhora. Aquest procés li permet gravar abans de gravar i transportar la seva grafia dins el paper. Per a Colet el procés és en mateix un camí i una meta. Així, fa servir eines diferents i processos que intervenen en la fabricació d’aquests papers, per donar una altra dimensió a l’hora d’exposar.

Genís Fernández presenta Reality, una sèrie d’obres de tècnica mixta que reflexiona sobre la relació entre la mirada de l’espectador i l’objecte observat. A mesura que l’observador s’acosta a l’obra aquesta revela, varia o amaga el seu significat. Aquest procés mostra un paral·lelisme amb diverses realitats que es poden llegir en observar un fet objectiu quotidià, essent la lectura variable, segons el bagatge i punt de vista de cadascú. Els materials que fa servir mostren un conjunt d’elements quotidians de rebuig: cintes de VHS i claus, que en disposar-les de manera geomètrica i repetitiva conformen un nou significat, allunyat del seu servei primigeni, però conservant la seva essència per a la qual aquests materials varen ser creats.

A la imatge, "Fils interior I" de Neus Colet.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021