DP_Bonart-1280x150px

Exposicions

‘Espacio y Tiempo’ de NORMAN MORALES a la GALERÍA RAFAEL ORTIZ

‘Espacio y Tiempo’ de NORMAN MORALES a la GALERÍA RAFAEL ORTIZ
bonart sevilla - 17/10/19

Després de l'èxit recollit per Norman Morales (Guatemala, 1979) a la seva participació en diverses edicions de la feria ARCO (Galeria Rafael Ortiz, Madrid 2017 i 2018), volem a Espanya el 2019 a la que va suposar la seva primera exposició individual a Europa. En ella ens presenta els seus treballs més recents, incloent-hi dues instal·lacions creades in situ per a l’espai de la Galeria Rafael Ortiz.

La seva obra transita en els camins de la pintura, el dibuix i l'escultura. No obstant això, el resultat no sempre respecta els conceptes tradicionals de cada un d'aquests camps. El seu treball es distingeix per la seva capacitat analítica, on prevalen el racional i la pulcritud de les seves peces, a on "tot és ordre". Morales reflexiona sobre l'espai en el qual conflueixen l'experiència acumulada i la permanència del que futur. Per a això, reprèn l'arquitectònic com una forma de parlar sobre la construcció des d'una perspectiva més àmplia, vinculada a la idea del "ser en el temps", de la presència. Cada edifici o obra pot entendre com un dispositiu d'identitat col·lectiva, on es re-presenta la cultura en si mateixa.

El seu objectiu és el de deixar una constància, fent que el món sigui una mica visible i espacial, un espai on veure'ns reflectits. Pot ser també una identificació específica d'un lloc, i és aquí on el temps és indiscutible argamassa entre dos paràmetres fonamentals: naturalesa i artifici, on trobem una indubtable relació i dependència entre la construcció i els ideals socials, morals i ètics forjats a través de la història.

A la imatge, detall d'una peça de Norman Morales.
La-Galeria-201602-recursBanerRocas180x180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px