banner-elscatala-817x88px
Activitats dels Museus de Banyoles pel novembre de 2019

Notícies

Activitats dels Museus de Banyoles pel novembre de 2019

BanerVictor04Baner_Subirachs_Bonart_360x356
Fins el 5 de gener de 2020, el Museu Darder de Banyoles acull l'exposició Girones de Pere Soler, produïda pel Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies), on es presenten 25 fotografies de gran format a partir del treball del reconegut fotògraf Pere Soler i el pilot Andreu Pujades, que durant els darrers anys han sobrevolat els cels de les terres gironines per obtenir impactants imatges, que ens presenten la gran diversitat de paisatges de la nostra terra. Presentades com a suggerents visions, el visitant gaudirà d'aquests petits tresors, del Montseny al Pirineu i de la Costa Brava a la Garrotxa. Hi haurà visites guiades a l'exposició, acompanyats per Pere Soler, els dies  9 de novembre i 14 de desembre, a dos quarts de sis de la tarda.

També fins el 5 de gener, el Museu Arqueològic de Banyoles acull l'exposició Joan de Palau. Coincidint amb el centenari del naixement de Joan de Palau, l'exposició ofereix una mirada retrospectiva a la figura d'aquest prolífic pintor banyolí. Una revisió a la seva biografia i llegat artístic a partir dels seus dibuixos. A l'exposició s'hi podran descobrir aspectes menys coneguts de Joan de Palau com poden ser la seva vinculació al teatre, la seva faceta de caricaturista i retratista o de poeta i escriptor.

A la imatge, una fotografia de Pere Soler.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner