818x68-Bonart-IA

Notícies

Obre la primera botiga i galeria d’art especialitzada en circ

Obre la primera botiga i galeria d’art especialitzada en circ
bonart barcelona - 24/10/14
L’entitat de difusió de les arts del circ Zirkòlika inaugura el dia 24 d’octubre a Barcelona, a partir de les 17.00 i fins a les 22.00 hores, el Papallona Circus Arts Shop, una botiga i galeria d’art especialitzada en objectes de circ situada a l’Avinguda Francesc Cambó número 30-36, al districte de Ciutat Vella. La nova iniciativa permetrà posar a la venda una gran varietat d’objectes de circ (malabars, trapezis, monocicles, objectes de decoració, etc.) i alhora exposar obres d’art que tenen en comú les arts circenses. Aquesta combinació de botiga i galeria d’art és una nova i pionera fórmula.

En total són nou artistes de diferents disciplines artístiques (escultura, pintura, dibuix, fotografia, etc.) que exposen en aquest nou espai cultural, que vol ser també un lloc de trobada del sector per crear sinergies entre persones interessades en el circ i en l’art. El material que s’exposa pot interessar als professionals del circ, als col·leccionistes i també al públic en general.

Entre les obres que es poden veure en aquest nou espai hi ha els dibuixos que el reconegut artista Joan Soler-Jové ha fet durant anys del genial pallasso Charlie Rivel. També hi haurà exposats olis de la pintora anglesa Anna McNeil, escultures de Marta Velasco, Paola Micheo i Cristina Turu, i fotografies de Manel Sala ‘Ulls’ i Jordi Blas, entre d’altres.

La tenda inclou també pòsters antics, jocs de circ i un catàleg de llibres especialitzats amb més de 200 títols.

Durant els pròxims mesos aquest espai s’obrirà a tot el sector del circ i al públic en general a través de la projecció de documentals, xerrades i presentacions de llibres i dels nous números de la revista Zirkòlika, entre altres activitats.

La inauguració es farà el dia 24 d’octubre a partir de les 17.00 hores de la tarda. Intervindran la perruquera i maquilladora Linn Dembacke, que mitjançant la tècnica del bodypaint pintarà durant quatre hores la cara i el tors d’una persona fins a convertir-lo en la figura d’un pallasso. També hi assistirà el malabarista Jesús Alcoba, conegut amb el nom artístic de Tai Dapero i inventor del dapo, una tela amb la qual es pot fer malabars i que està tenint un important èxit en l'àmbit internacional. Per la seva banda, el mag Lunio presentarà la seva exclusiva i original baralla de cartes.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)

Et poden
Interessar
...