Visites Palau Moja_1280x150

Exposicions

World Press Photo al CCCB

World Press Photo al CCCB
bonart barcelona - 03/11/14
L’exposició més important del fotoperiodisme arriba al CCCB per desè any consecutiu. World Press Photo 14  recull, del 6 de novembre al 8 de desembre, les 130 fotografies guanyadores del prestigiós premi internacional de periodisme.

En aquesta edició, Pau Barrena ha estat guardonat amb el tercer premi en la categoria de Retrats en l’entorn i l’equip format per David Airob, David Ramos i José Bautista ha obtingut un tercer premi en la categoria de curtmetratges del concurs Multimèdia amb la peça Calcio Storico.

La fotografia guanyadora d’aquesta edició és del fotògraf americà John Stanmeyer, per a National Geographic. Feta el 26 de febrer del 2013 a la ciutat de Djibouti (República de Djibouti), mostra com immigrants africans a la costa durant la nit aixequen els seus telèfons en un intent de captar un senyal de baix cost del país veí, Somàlia.

Una mostra que destaca en l’àmbit internacional per la qualitat de les seves fotografies, i també pel debat i la crítica que generen cadascun dels treballs exposats.

World Press Photo està organitzada per la Fundació Photographic Social Vision, que ens convida a ser testimonis de l’estat del món, sense censures ni manipulacions.

L’exposició d’aquests treballs permet als millors fotoreporters del moment la possibilitat de difondre mundialment els treballs no publicats. Fotografies que ens apropen a la realitat global i local per poder reflexionar i ampliar el nostre punt de vista.

A la imatge, Retrat d'una núvia berber a Tinghir (Marroc) de Pau Barrena.
Impremta Pages - banner-180x178WhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18

Et poden
Interessar
...