FCC-Segell-banner4
Es presenta la 4a edició del Festival Càntut

Notícies

Es presenta la 4a edició del Festival Càntut

Baner_SantiMoix_Bonart_180x180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
El Festival Càntut. Cançons de tradició oral, que tindrà lloc del 15 al 17 de novembre a Cassà de la Selva, ha presentat tota la seva programació.


Durant un cap de setmana, es podran veure 21 propostes, amb noms com Maria del Mar Bonet, Arnau Obiols, Miquel Gil, Paula Grande i Anna Ferrer, i Lo Barber, entre d'altres.


El projecte Càntut treballa tot l’any per recollir i difondre les músiques de tradició oral i, durant un cap de setmana, aquest treball també es visibilitza en forma de festival. Del 15 al 17 de novembre, Cassà de la Selva es converteix en l’epicentre d’aquest repertori, amb un festival que vol fer viure unes cançons que formen part de la cultura dels Països Catalans, a més de proporcionar als assistents ocasions per cantar en comunitat.


En aquesta quarta edició, es podran veure 21 propostes, 9 de les quals, especialment ideades per al festival i dues presentacions a les comarques gironines. La implicació en el festival d’entitats, col·lectius i persones vinculades a Cassà de la Selva també és una de les claus de l’èxit d’aquesta proposta.


A la imatge, Miquel Gil.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88