FCC-Segell-banner4
Chema Madoz a la Galeria Punto

Exposicions

Chema Madoz a la Galeria Punto

bonart valència - 21/10/19
Impremta Pages - banner-180x178BONART_180x180
La Galeria Punto presenta la primera exposició individual de Chema Madoz, premio nacional de fotografia. L'exposició mostrarà les 9 fotografies del seu treball més recent, imatges en blanc i negre, netes, llises, que funcionen amb l'eficàcia d'un mecanisme de rellotgeria, a la sala del carrer Borriana número 37.  

Chema Madoz ens convida a contemplar la fotografia des d'una relació sentipensante, com deia Eduardo Galeano el llenguatge que diu la veritat, pensar sentint i sentir pensant. Ens anima a tractar de distingir el concepte de l'objecte i viceversa, un espai dins de la imatge on els objectes quotidians adquireixen nous sentits davant dels ulls de l'espectador i el transporten, a un joc de percepció que desperta la imaginació dins d'un univers personal i inacabable.   La cursa de Chema Madoz (Madrid, 1958) comença el 1990 després de passar pel Centre d'Ensenyament de la Imatge. En aquests anys el Cercle de Belles Arts de Madrid inaugura la seva programació amb una exposició dels primers treballs de l'artista i posteriorment el Centre d'Art Reina Sofia inclou la seva obra en una exposició col·lectiva. L'artista comença llavors a desenvolupar el concepte de la imatge de l'objecte i els seus diferents significats visuals, tema constant en la seva fotografia.

"Per Madoz sabem de quantes vides diferents li haguessin pogut esperar a un fòsfor o a una escala si el seu destí no hagués estat el de servir finalment a la nostra necessitat de foc o de vèncer la gravetat. Tots aquests mons de Madoz són mons improbables, certament, però no impossibles: aquí estan davant nostre per demostrar-nos la seva realitat", descriu el filòsof i historiador de l'art Luis Arenas.Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021